Je bekijkt de reis...

Nieuw Zeeland
a
A
30 januari 2015 17:19 | Door: Lidy
Wat een geweldig reisverslag. Jullie zien wel heel erg veel en maken hele mooie foto's van de reis.
Ik geniet elk verslag weer mee.
Nog hele fijne, mooie weken.
Groetjes en liefs van Lidy.
30 januari 2015 19:09 | Door: yvonne
Wat een geweldige verhalen zeg.
we genieten erg mee.
Ook de foto's zijn geweldig.
in afwachting naar jullie volgend verhaal.
Heel veel plezier nog en lekker genieten.
Groetjes van ons
31 januari 2015 02:13 | Door: Jurr.
Hoi Netty en Dick,
Wat een adembenemende reis en een mooie foto's hebben
Jullie weer gemaakt. Prachtige gebieden met hun karakteristieke
vormgevingen en fantastich mooie natuur.
Wij gaan er zeker (Deo volente) een keer naar toe. Ik heb er familie wonen
dus kunnen we het combineren.
Uit alles kan je zien dat jullie echt genieten. Het schiet helaas alweer op,
nog een paar weken en ik hoop dat die net zo mooi worden.
Hier sneeuwt het nu en de temperatuur ligt rond het vriespunt.
Wat dat betreft zou ik liever bij jullie zitten. Hahaha.
Nou ik kijk uit naar jullie volgende verslag. Blijf genieten, dan doen wij dat ook!
Veel plezier nog en groetjes..........Jurr.
2 februari 2015 08:20 | Door: Ma/Géraldine
Het Haagse : 2 februari'15.
HI, EXPATS....
Ik ben weer volop in jullie verslag gedoken. Over Kiwi's, Possums, Kaka's en....uitgestorven habitants van het NZ-dierenrijk. Ik mag aannemen dat tesamen met al die inkijkjes en doorkijkjes en Panorama's aan foto's al deze verslagen óók in het fotoboek komen? Poogde ik, in 1e instantie nog...e.e.a. over te schrijven, houd ik mij nu aan een beknopter vastlegging voor mijn eigen Memorybook. Jaaa, met grote snelheid over laag water, waartussen zich rotsen bevinden, te scheuren mag zeker een super-belevenis genoemd worden. Maar jullie liefde voor Mother Nature spreekt ook ècht overal uit. Bijzonder is wel "de groet" aan Moeder Aarde die de natuurvolken daarginds in ere houden. Niet...alleen nemen.... Bij Het Oude Volk, de Hebreeërs kent men dit gebruik ook. Zie het Rutte II c.s. nou niet direkt doen, op het Malieveld. Zou wel...van empathie getuigen tevens een voorbeeldfunktie zijn. Denk dat Ivo Opstelten, gezien zijn leeftijd, wat moeite zal hebben met bukken: een eikeltje of kastanje in de aarde stoppen. Maar daar heeft hij dan ook zijn "Staats" voor. Helaas...heeft minister J.Hennis-Plasschaert, van Defensie, zo'n "hulp", niet. Waaròm, weten wij nog steeds niet maar...het is Een Dapper Meisje...die...die kastanje zèlf wel ter-hand kan nemen!!!
Ja mensen, onze bewindslieden bewijzen het daaglijks: zij staan voor niets!!! Wat wij vanzelfsprekend op de 18e maart a.s. gaan zien, als de Provinciale Verkiezingen, zich aandienen.
Aaah...en dan de 15e verjaardag van ons aller Lau. Die gebeurtenis maakte tóch dat je weer...anders...tegen zoon,kleinzoon,neef,broer,vriend,roei-collega....aan ging kijken. Nog géén scheerapparaat alhoewel neef Duncan, dat voor Zijn Sinterklaas, wel al had gekregen. Jaaa, dán kan men, eigenlijk, pas spreken van:De Tweede Man, in huis. Jeff, zei, op het kleine verjaardagsfeestje jl zaterdag , de 31e januari:" Het is..dat ik het niet wist anders had Lau i.p.v. een envelopje hem..zo'n Ladyshave kunnen geven, want zó'n scheerapparaat is het: Voor De Ontluikende Baard. Om de gedenkwaardige-dag òp te leuken had ik, i.h.k.v. The Australian Open, voor Lau en neven en nichten bij zo'n Gadgets-Shop van die zogeheten "zweetbanden" met een stuk, lang, zwart haar eraan. Een schaduw van Nadal en Sampras, zal ik maar zeggen. Met Dave een Loopmuziekje afgesproken en...de hele groep ( zonder Lau, want het was een zogeheten verrassing) de kamer ín laten marcheren, waarbij ondergetekende ( met Dame Edna bril ) de aankondiging deed:" Lau, beste kaerel...voor je fejaardag...wallá...The First Dutch Davis-Cup Team!!!" Hilariteit alom. En..gèk doen met al die "haarbanden". Hij "vond" het wel wat. Nou, dan beleef je driedubbel plezier aan zo'n idee.
Mabel, heeft...via Messenger....een selfie gestuurd..waarop zij 1) een haarband...dwaas...om haar hoofd heeft zitten en...2) één onder haar kin gebonden. Malle meid.
Edoch, mijn dierbaar 2-tal, voor jullie liggen er, vást, nog...uitstapjes in het verschiet. Ik lees..en herlees..jullie oh zo grappige verslagen. Jullie kennen mij. Mocht iknog wat vergeten zijn te vermelden dan...pak ik mijn tablet wederom. Geef...jullie ogen...opnieuw...goed de kost, tenslotte laten jullie, ons hier, daar weer door kijken.
Bon Voyage, Gute Reise, Good Journay........
Omhelzing:M/G.